Everyone loves to eat good food, and each country has added their own dishes to the language of taste. While every country has been inspired by other cultures’ cuisines, we should be informed which country contributed which food to our culinary universe. 

1. WHERE DO FISH AND CHIPS ORIGINATE FROM?

  • Germany
  • England
  • Belgium
  • France

Right Answer: England

2. WHERE DO CROISSANTS ORIGINATE FROM?

  • Austria
  • France
  • Sweden
  • Spain

Right Answer: Austria

3. WHERE DO CREPES ORIGINATE FROM?

  • Belgium
  • Norway
  • Portugal
  • France

Right Answer: France

4. WHERE DOES HOT CHOCOLATE ORIGINATE FROM?

  • Iceland
  • Mexico
  • Russia
  • Brazil

Right Answer: Mexico

5. WHERE DOES BIRYANI ORIGINATE FROM?

  • Iran
  • China
  • India
  • Japan

Right Answer: India

6. WHERE DO NOODLES ORIGINATE FROM?

  • China
  • Italy
  • Spain
  • Greece

Right Answer: China

7. WHERE DOES HAINANESE CHICKEN ORIGINATE FROM?

  • China
  • Japan
  • Vietnam
  • Singapore

Right Answer: Singapore

8. WHERE DO KIWIS ORIGINATE FROM?

  • Australia
  • New Zealand
  • China
  • Japan

Right Answer: China

9. WHERE DOES PEANUT BUTTER ORIGINATE FROM?

  • USA
  • England
  • Peru
  • Canada

Right Answer: USA

10. WHERE DOES PHO ORIGINATE FROM?

  • Vietnam
  • SIngapore
  • South Korea
  • China

Right Answer: Vietnam

11. WHERE DOES PAELLA ORIGINATE?

  • Spain
  • Peru
  • Portugal
  • Brazil

Right Answer: Spain

12. WHERE DOES POUTINE ORIGINATE FROM?

  • Canada
  • England
  • USA
  • Germany

Right Answer: Canada

13. WHERE DOES RAMEN ORIGINATE FROM?South

  • Korea
  • Japan
  • China
  • Singapore

Right Answer: Japan

14. WHERE DOES BIGOS ORIGINATE FROM?

  • Germany
  • Poland
  • Spain
  • Peru

Right Answer: Poland

15. WHERE DOES SAFFRON ORIGINATE FROM?

  • Egypt
  • Peru
  • Iran
  • India

Right Answer: India

16. WHERE DOES HAGGIS ORIGINATE FROM?

  • Germany
  • France
  • Ireland
  • Scotland

Right Answer: Scotland

17. WHERE DOES CAESAR SALAD ORIGINATE FROM?

  • Greece
  • Italy
  • Mexico
  • Portugal

Right Answer: Mexico

18. WHERE DOES SHISH KEBAB ORIGINATE FROM?

  • Israel
  • India
  • Iran
  • Turkey

Right Answer: Turkey

19. WHERE DOES GOULASH ORIGINATE FROM?

  • Denmark
  • Hungary
  • Germany
  • France

Right Answer: Hungary

20. WHERE DOES CHEESECAKE ORIGINATE FROM?

  • Spain
  • Greece
  • Italy
  • France

Right Answer: Greece