Are you ready to give Cindy Tim a helping hand? Our Cindy the human simulation needs your wise guidance to help her thrive in her life. You’ll help Cindy settle in the perfect house, climb the career ladder and find friends.

1. Meet Cindy Tim! She’s the newest resident of Tim Town and your first job is to build her a home. Which is the sturdiest material to build it?

  • Styrofoam
  • Plywood
  • Brick
  • Paper

Right Answer: Brick

2. Nice job. Cindy’s house is up and ready to decorate! Cindy wants to wake with the dawn light flooding in, so where do you place her bedroom?

  • South facing
  • North facing
  • West facing
  • East facing

Right Answer: East facing

3. Uh oh! Cindy’s looking hungry, but she is a strict vegan! Which of these do you feed her?

  • Fish and chips
  • Fondue
  • Chicken satay
  • Lentils and rice

Right Answer: Lentils and rice

4. Cindy’s fed, but she still isn’t happy. She wants these beautiful flowers. Which do you choose?

  • Roses
  • Tulips
  • Daffodils
  • Morning Glories

Right Answer: Daffodils

5. Right, time to get Cindy a degree! She wants to specialise in garden cultivation, so which degree should she do?

  • Ornithology
  • Horticulture
  • Marine biology
  • Agriculture

Right Answer: Horticulture

6. Hooray! Cindy’s graduated! She’s ready to present her thesis on the development of sustainable agricultural ecosystems, otherwise known as ________.

  • Olericulture
  • Floriculture
  • Permaculture
  • Viticulture

Right Answer: Permaculture

7. Cindy’s professional life is flourishing, but now she needs to extend her social circle. Which of these compliments is grammatically correct?

  • “Nice shirt, shall we get a coffee?”
  • “Your trousers look to tight”
  • “You look a nice guy”
  • “Did you showered lately?”

Right Answer: “Nice shirt, shall we get a coffee?”

8. Cindy is craving some art on her walls. She particularly loves artists from the Vienna Secession. Which artist does Cindy have her thoughts on?

  • Louay Kayali
  • Gustav Klimt
  • Tracey Emin
  • John Quidor

Right Answer: Gustav Klimt

9. Cindy is ready for a holiday! She wants to take a flight to paradise, but can you work out how many Timmoleons it will cost?

  • 250.50 Timmoleons
  • 899 Timmoleons
  • 1203.50 Timmoleons
  • 1303.50 Timmoleons

Right Answer: 1303.50 Timmoleons

10. Relaxing on the beach, Cindy wants to say something to you! Can you decipher what she’s saying?

  • Goodbye!
  • Thanks!
  • Thank you!
  • Toodles!

Right Answer: Thank you!