Turtles are one of the most recognizable animals in the whole animal kingdom! Not only because their shells are a part of their body, but also because they come from the oldest family of reptiles!

1. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: C

2. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: B

3. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: A

4. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: D

5. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: C

6. How many turtles are in the image?

  • 3 Turtles
  • 4 Turtles
  • 5 Turtles
  • 6 Turtles

Right Answer: 4 Turtles

7. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: A

8. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: B

9. How many turtles are in the image?

  • 4 Turtles
  • 5 Turtles
  • 6 Turtles
  • 7 Turtles

Right Answer: 6 Turtles

10. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: B

11. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: C

12. How many turtles are in the image?

  • 4 Turtles
  • 5 Turtles
  • 6 Turtles
  • 7 Turtles

Right Answer: 7 Turtles

13. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: D

14. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: A

15. How many turtles are in the image?

  • 3 Turtles
  • 4 Turtles
  • 5 Turtles
  • 6 Turtles

Right Answer: 4 Turtles

16. How many turtles are in the image?

  • 2 Turtles
  • 3 Turtles
  • 4 Turtles
  • 5 Turtles

Right Answer: 5 Turtles

17. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: D

18. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: C

19. How many turtles are in the image?

  • 3 Turtles
  • 4 Turtles
  • 5 Turtles
  • 6 Turtles

Right Answer: 5 Turtles

20. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: B

21. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: B

22. How many turtles are in the image?

  • 4 Turtles
  • 5 Turtles
  • 6 Turtles
  • 7 Turtles

Right Answer: 6 Turtles

23. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: B

24. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: A

25. How many turtles are in the image?

  • 3 Turtles
  • 4 Turtles
  • 5 Turtles
  • 6 Turtles

Right Answer: 5 Turtles

26. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: D

27. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: A

28. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: B

29. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: C

30. Can you spot the turtle?

  • A
  • B
  • C
  • D

Right Answer: B