Known as one of the biggest film studios in Hollywood, Walt Disney Pictures has provided us countless of great movies. The company was founded by Walt Disney and Roy O. Disney in 1923 and was used to be named Disney Brothers Cartoon Studio.

1. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • The Lion King
  • The Little Mermaid
  • Hercules
  • Beauty and the Beast

Right Answer: The Lion King

2. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Mulan
  • Hercules
  • The Little Mermaid
  • Aladdin

Right Answer: Hercules

3. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Anastasia
  • Tangled
  • Mulan
  • The Princess and the Frog

Right Answer: The Princess and the Frog

4. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • The Hunchback of Notre Dame
  • Treasure Planet
  • Peter Pan
  • Anastasia

Right Answer: Treasure Planet

5. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • The Little Mermaid
  • Frozen
  • Tangled
  • Beauty and the Beast

Right Answer: Tangled

6. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Pocahontas
  • Lilo & Stitch
  • Moana
  • Tarzan

Right Answer: Pocahontas

7. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Hercules
  • The Hunchback of Notre Dame
  • Beauty and the Beast
  • Tarzan

Right Answer: Tarzan

8. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Snow White and the Seven Dwarfs
  • Cinderella
  • Fantasia
  • Alice in Wonderland

Right Answer: Cinderella

9. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Cinderella
  • Frozen
  • Tangled
  • The Princess and the Frog

Right Answer: Frozen

10. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • The Little Mermaid
  • Hercules
  • Beauty and the Beast
  • Anastasia

Right Answer: Anastasia

11. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Lilo & Stitch
  • Mulan
  • Moana
  • Aladdin

Right Answer: Lilo & Stitch

12. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Big Hero 6
  • Toy Story
  • Meet the Robinsons
  • Peter Pan

Right Answer: Meet the Robinsons

13. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Bolt
  • Toy Story
  • Zootopia
  • Big Hero 6

Right Answer: Bolt

14. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Wreck-It Ralph
  • Big Hero 6
  • Meet the Robinsons
  • Bolt

Right Answer: Wreck-It Ralph

15. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Zootopia
  • Chicken Little
  • Bolt
  • Dumbo

Right Answer: Chicken Little

16. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Bolt
  • Tarzan
  • The Jungle Book
  • Aladdin

Right Answer: Aladdin

17. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • The Aristocats
  • Robin Hood
  • The Fox and the Hound
  • Lady and the Tramp

Right Answer: The Aristocats

18. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Lilo & Stitch
  • Moana
  • Pocahontas
  • Mulan

Right Answer: Moana

19. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Finding Nemo
  • Fantasia
  • Moana
  • Zootopia

Right Answer: Finding Nemo

20. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Bolt
  • The Jungle Book
  • Chicken Little
  • Zootopia

Right Answer: Zootopia

21. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Brother Bear
  • The Jungle Book
  • Tarzan
  • Home on the Range

Right Answer: Brother Bear

22. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Monsters, Inc.
  • Wreck-It Ralph
  • Lilo & Stitch
  • Moana

Right Answer: Monsters, Inc.

23. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Cinderella
  • The Little Mermaid
  • Lady and the Tramp
  • The Lion King

Right Answer: The Little Mermaid

24. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Anastasia
  • Cinderella
  • Snow White and the Seven Dwarfs
  • Sleeping Beauty

Right Answer: Sleeping Beauty

25. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Alice in Wonderland
  • Sleeping Beauty
  • Snow White and the Seven Dwarfs
  • Cinderella

Right Answer: Alice in Wonderland

26. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Alice in Wonderland
  • Peter Pan
  • Cinderella
  • Snow White and the Seven Dwarfs

Right Answer: Peter Pan

27. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Pinocchio
  • Peter Pan
  • Fantasia
  • Bambi

Right Answer: Pinocchio

28. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Toy Story
  • Meet the Robinsons
  • Big Hero 6
  • Wreck-It Ralph

Right Answer: Big Hero 6

29. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Atlantis: The Lost Empire
  • The Jungle Book
  • Robin Hood
  • Treasure Planet

Right Answer: Atlantis: The Lost Empire

30. WHAT DISNEY MOVIE IS THIS FROM?

  • Mulan
  • Bambi
  • Snow White and the Seven Swarves
  • Pocahontas

Right Answer: Snow White and the Seven Swarves