How well do you think you know your Disney characters? Think you could identify them even if they were pixelated? Well, it’s time to put that knowledge to the test, friends!

1. Which Disney princess have we here?

  • Princess Jasmin
  • Princess Mulan
  • Princess Rapunzel
  • Princess Ariel

Right Answer: Princess Ariel

2. This one seems almost painted. Can you guess the character?

  • Merida
  • Pocahontas
  • Cinderella
  • Tiana

Right Answer: Pocahontas

3. You only get seven guesses for this one:

  • Belle
  • Snow White
  • Nala
  • Peter Pan

Right Answer: Snow White

4. Here’s a hint: She’s almost there!

  • Moana
  • Tiana
  • Megara
  • Anastasia

Right Answer: Tiana

5. Can you name the film this lady stars in?

  • Tangled
  • Sleeping Beauty
  • Alice in Wonderland
  • The Hunchback of Notre Dame

Right Answer: The Hunchback of Notre Dame

6. Those colors seem familiar. Who’s this?

  • Ariel
  • Mushu
  • Merida
  • Anna

Right Answer: Merida

7. Is she holding something? Who do you think this is?

  • Rapunzel
  • Cinderella
  • Elsa
  • Sleeping Beauty

Right Answer: Rapunzel

8. Can you spot the famous lady in this one?

  • Jasmine
  • Moana
  • Pocahontas
  • Belle

Right Answer: Belle

9. And what about this one…can you make it out?

  • Tiana
  • Ariel
  • Belle
  • Jasmine

Right Answer: Jasmine

10. And finally, can you identify this hero?

  • Esmerelda
  • Belle
  • Mulan
  • Megara

Right Answer: Mulan

11.

Disney villains have gathered together to make a potion, with Ursula, Maleficent, The Evil Queen, and Dr. Facilier each adding a different ingredient. When the potion is finished, there is 1/4 of the bat blood left, 1/3 of the knotgrass, 1/2 of the moonstone and 5/8 of the unicorn hair. Maleficent used the most. The Evil Queen used the least. Dr. Facilier used more than Ursula. Who used the moonst

  • Dr. Facilier
  • Maleficent
  • The Evil Queen
  • Ursula

Right Answer: Ursula